Lokaal

REGIO De versoepeling van de coronamaatregelen die het kabinet had aangekondigd, kan doorgaan. Het kabinet vindt het verantwoord om de stappen te zetten, zei premier Mark Rutte dinsdag na overleg van het crisisteam. Hij wees erop dat het aantal mensen dat met corona in het ziekenhuis terechtkomt, sterk is gedaald.
EDE De KNWU ziet in 2020 af van organisatie van de NK wielrennen. De wielerbond wil andere evenementen, bijvoorbeeld de grote rondes, de ruimte geven in de krappe agenda. Door het schrappen van de NK mogen onder anderen Fabio Jakobsen en Lorena Wiebes, de winnaars van vorig jaar in Ede, zich nog een jaar langer Nederlands kampioen noemen.
Advertorial
VEENENDAAL De klap bij de fitnessbranche kwam hard aan toen Mark Rutte woensdagavond zei dat zij vanaf 1 september pas weer hun deuren mogen openen. Deze boodschap zorgde voor veel boze blikken en de sportschoolhouders bleven verbolgen achter. Toch laten de Veenendalers het er niet bij zitten en kiezen veel ondernemers voor een creatieve...
WAGENINGEN (ANP) Voor wielrenster Annemiek van Vleuten hadden dit topweken moeten zijn. De wereldkampioene wilde haar regenboogtrui tonen in klassiekers als de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik. Maar de coronacrisis veranderde alles.
Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...
REGIO Ze is de stralende verschijning bij het dagelijkse tv-programma ‘Nederland in beweging’. Olga Commandeur (61) zien veel mensen als hét voorbeeld hoe je door structurele activiteiten en goede voeding gezond ouder kunt worden. Het voorjaar inspireert ook de voormalige atlete.
VEENENDAAL (ANP) Veilig Verkeer Nederland (VVN) roept groepen motorrijders en toerfietsers op hun verantwoordelijkheid te nemen en tijdens het paasweekend vooral te genieten van hun eigen omgeving heel dichtbij. Volgens de organisatie is het al vele jaren zo dat Pasen zorgt voor een toename in het aantal verkeersslachtoffers. ,,Laten we er dit...
[BARNEVELD] Tot nu toe zijn er in totaal negen inwoners van de gemeente Barneveld met coronaklachten opgenomen in het ziekenhuis. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM.
[HOOFDDORP] De maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, gelden nog minstens tot 28 april. Zo werd maandagavond door premier Rutte bekend gemaakt. Ook in Haarlemmermeer heeft dat natuurlijk gevolgen, de regels zoals die waren blijven van kracht.
[HOOFDDORP] De maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, gelden nog minstens tot 28 april. Zo werd maandagavond door premier Rutte bekend gemaakt. Ook in Haarlemmermeer heeft dat natuurlijk gevolgen, de regels zoals die waren blijven van kracht.