Sport

VEENENDAAL Tennisser Botic van de Zandschulp is er niet in geslaagd de nationale titel te bemachtigen. In Alphen aan den Rijn verloor de Veenendaler, kampioen in 2016, van Tim van Rijthoven.

VEENENDAAL (ANP) Tennisser Botic van de Zandschulp heeft zich geplaatst voor de finale van het challengertoernooi in het Duitse Koblenz. De Veenendaler ontdeed zich in drie sets van de Spanjaard Nicola Kuhn, die als elfde was geplaatst: 6-4 3-6 6-2.

Advertorial

VEENENDAAL (ANP) Tennisser Botic van de Zandschulp heeft zondag de finale van het challengertoernooi in de Duitse stad Koblenz verloren. Van de Zandschulp ging in drie sets onderuit tegen Tomas Machac uit Tsjechië: 3-6 6-4 3-6.

VEENENDAAL Inmiddels zijn de hockeyers van Spitsbergen druk bezig met de zaalcompetitie en vooral de damesselectie is daar blij mee. In november werd de veldcompetitie door hen tijdelijk afgesloten met een elfde plek. 

Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...

VEENENDAAL De krokusvakantie zit erop en tegelijk ook de winterstop van de hockeyers. Dat betekent dat de spelers bij VMHC Spitsbergen ook weer hun kunsten mogen vertonen en de dames en heren zijn er klaar voor. Waar de mannen spelen om de titel in de vierde klasse, doen de dames er alles aan om in de derde klasse te blijven.

VEENENDAAL De hockeyvrouwen van Spitsbergen zijn niet met het gewenste resultaat aan het tweede deel van de competitie begonnen. Tegen Baarn gingen de dames op eigen veld onderuit en daardoor blijft de blik naar onder gericht. 

VEENENDAAL In een spannende wedstrijd is het de mannen van Spitsbergen gelukt om de punten in Veenendaal te houden. Op eigen veld werd Avanti verslagen en daardoor blijven de hockeyers meedoen om de bovenste plaatsen. 

VEENENDAAL De hockeycompetities van standaard teams kunnen worden uitgespeeld met alleen play-offs. Die optie noemt Erik Gerritsen, directeur van de KNHB, op hockey.nl.

VEENENDAAL De Nederlandse hockeybond KNHB heeft alle competities van dit seizoen beëindigd. Er worden geen kampioenen uitgeroepen. Geen club promoveert of degradeert. Dat heeft de hockeybond dinsdagavond bekend gemaakt naar aanleiding van de kabinetsbesluiten over de verlenging van de corona-maatregelen.