Sport

VEENENDAAL Iedereen wordt het plezier van sport gegund. Juist die jongeren die nu minder de kans krijgen, verdienen het om volop te kunnen sporten en bewegen en te genieten van een gezonde leefstijl.
VEENENDAAL  Sportscholen en sauna's mogen vanaf 1 juli weer open, dat heeft premier Mark Rutte woensdagavond namens het kabinet bekendgemaakt. Dat is goed nieuws voor veel sportscholen in Veenendaal en zij reageren dan ook opgelucht. 
Advertorial
VEENENDAAL Autobedrijf van Gent uit Veenendaal en Ede heeft vijf auto's geleverd aan de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie. De bondscoaches van de KNWU rijden voortaan in een Toyota Corolla Hybrid van Van Gent.
VEENENDAAL De bezoekers van zwembad De Vallei houden zich goed aan de regels en daardoor is het mogelijk de openingstijden te verruimen én meer activiteiten aan te bieden. Vanaf 2 juni is er weer aquasporten, warmwaterzwemmen, zwangerschapszwemmen, discozwemmen en ouder- en kindzwemmen.
Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...
VEENENDAAL (ANP) De crisiscommissie van het kabinet (MCCb) zal woensdag besluiten of sportscholen en sauna's eerder open kunnen dan nu is gepland. Eerder gaf het kabinet aan dat deze sectoren mogelijk op 1 september weer open zouden kunnen, maar het wilde eerst het advies afwachten van het Outbreak Management Team (OMT). De sportscholen en...
VEENENDAAL De eerste editie van de Groene Grensloop in Veenendaal kan dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, maar de organisatie heeft iets bedacht. Ze maken er een virtuele loop van.
VEENENDAAL Voetbalvereniging De Merino's moet volgend seizoen toch uitkomen in de tweede klasse. De ploeg stond voor de competitie ophield op de eerste plaats en deed een verzoek voor promotie, maar krijgt geen groen licht van de KNVB.
VEENENDAAL Er mogen dan dagelijks positieve berichten naar buiten komen over het dalende aantal coronapatiënten op de IC's, het is nog altijd bovengemiddeld druk op de IC's. Dat zegt Mirjam van 't Veld, voorzitter van de raad van bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei, op de website van het ziekenhuis. Desondanks is het ook in het Edese...
VEENENDAAL (ANP) Amateurclubs in het voetbal met een licentie om wedstrijden van FOX Sports uit te zenden in hun kantine, hoeven over de periode van 15 maart tot en met 31 augustus niets te betalen. De zakelijke tak van de betaalzender heeft besloten over deze periode niet te incasseren om een deel van de financiële zorgen weg te nemen bij de...