• Ted Walker

Zwembad De Vallei beloont goede gedrag bezoekers

VEENENDAAL De bezoekers van zwembad De Vallei houden zich goed aan de regels en daardoor is het mogelijk de openingstijden te verruimen én meer activiteiten aan te bieden. Vanaf 2 juni is er weer aquasporten, warmwaterzwemmen, zwangerschapszwemmen, discozwemmen en ouder- en kindzwemmen.

door Jeroen van der Veer

De verruiming van openingstijden betekent dat het zwembad de mogelijkheid biedt om meer mensen te kunnen laten zwemmen. Sander Schoone, manager van het zwembad: ,,We zijn eerst voor een beperkte groep opengegaan, omdat we zeker wilden weten of alles liep zoals verwacht. De afgelopen week hebben we elke dag gekeken hoe het ging, waardoor we nu op een verantwoorde en veilige manier de openingstijden verder kunnen verruimen. Iedereen houdt zich netjes aan de regels en mede daardoor kunnen we onze gasten steeds meer bieden.”

Zoals aangegeven wordt het aanbod ook vergroot. ,,We hebben hiervoor een aangepast rooster gemaakt. Op verzoek van onze gasten worden ook de tijden van het banenzwemmen verruimt.” vertelt Sander Schoone. 

Het hele aanbod en alle tijden zijn te vinden op de website van Sportservice Veenendaal. Om de bezoekersaantallen te reguleren wordt een online inschrijfsysteem gebruikt. Gasten kunnen op een tijdvak inschrijven. Zo wordt voorkomen dat er te veel mensen in het bad zijn op hetzelfde moment. 

INFORMATIE Voor meer informatie of vragen kan gemaild worden naar: communicatie@sportserviceveenendaal.nl of men kan bellen tussen 09.00 uur en 17.00 uur naar: (0318) 519 010.