• GVVV

Meisjesteam GVVV geselecteerd voor nieuwe landelijke competitie

VEENENDAAL Om het meisjesvoetbal te promoten en uitdagingen te bieden aan succesvolle meisjesteams wordt volgend seizoen gestart met een landelijke competitie op divisieniveau. Door de goede prestaties in de competitie en de beker mag ook GVVV MO17-1 volgend seizoen uitkomen op het hoogste niveau in Nederland. 

Het Veenendaalse team is hiervoor geselecteerd door de KNVB en zal uitkomen in de vierde divisie regio Zuid. ,,Een geweldige prestatie van formaat voor het team en de begeleiding onder leiding van Ivo Prins", meldt GVVV in een persbericht. ,,Door het aanstellen en opleiden van alle trainers bij de meisjes- en vrouwenteams binnen GVVV is de ambitie om de gehele meisjes- en vrouwenafdeling door te laten groeien naar het hoogste niveau in Nederland. Met de indeling van MO17-1 wordt hiermee een geweldige stap voorwaarts gezet." 

GROOTSTE AFDELING ,,Binnen Veenendaal beschikt GVVV momenteel over de grootste vrouwen- en meisjesafdeling waarbij er selectieteams en recreatieve teams zijn. Voor volgend seizoen zijn we nog op zoek naar jeugdspeelsters die graag willen voetballen en zich willen ontwikkelen op het hoogste niveau. We kunnen je dan tijdig indelen voor de nieuwe teams voor volgend seizoen. Inschrijven kan via deze link."