• ZVC Veenendaal

ZVC pakt door en pikt speler op bij ZVV Ede

VEENENDAAL Bij zaalvoetbalvereniging ZVC zitten ze niet stil en opnieuw is de club erin geslaagd een speler aan te trekken. Joost van Dam is volgend seizoen te bewonderen in het shirt van ZVC. 

door Jeroen van der Veer

,,Arie Struijk had al wat meer gesprekken gehad met Joost, sinds hij vernomen had dat Joost aan iets nieuws toe was", aldus bestuurslid Mourad Marbouh. ,,Toen het bekend werd dat Joost zou stoppen bij ZVV Ede, hoefden we niet lang na te denken."

Naast spelen in de zaal bij ZVC gaat Van Dam op het veld spelen bij DFS. Die ploeg heeft aangegeven lager te gaan voetballen en staat het zaalvoetbal ook niet in de weg. Over zijn doelstelling is de nieuwe aanwinst duidelijk. ,,Ik heb fantastische jaren gehad bij ZVV met drie promoties achtereen, maar merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. In de gesprekken met Arie merkte ik dat ZVC een vereniging is met ambitie en mogelijkheden. Daar raakte ik enthousiast van en na de fusie met FC de Heuvelrug is er een grote selectie. Dat houd je ook scherp. Ik verwacht veel van komend seizoen.”